jgradde

BEAUTIFUL DAY IN THE GARDEN.

Kategori: Londonlivet

Vaknade (hör och häpna) vid halv nio idag och bestämde mig för att ta vara på dagen och på solen som sken in genom mitt fönster. Hann städa lite innan Alice vaknade och gjorde i ordning frukost som vi njöt av i solskenet. Sen vaknade dom andra till liv och vi bestämde oss för att ta tag i trädgården. Gick till Homebase för att köpa lite småsaker som behövdes och sen satte vi igång. Klippte gräset (ja, med sax), klippte ner rosorna, krattade och sopade, planterade en fin Hortensia och drack Sangria. Sen unnade vi oss lite soffhäng innan vi drog ut på en 5km löprunda med lite styrka efteråt. Helt underbar dag med helt underbara människor. Imorgon står alarmet på 5.30. Efter jobbet kommer det ett gäng som vill ha revansch på fotboll (efter lördagkvällens session vi klämde in under inflyttningsfesten). Godnatt!

LANZAROTE.

Kategori: Jorden runt


Låter bilderna tala för sig själva. Hade i alla fall en kanonvecka med mycket sol, bad, mat, dryck och avkoppling. Tack kära mor och far!

COUNTING DOWN.

Kategori: Blommor

Hej vänner. Ligger i sängen och rensar bland alla mina bilder. Ser fram emot en ledig dag imorgon men känner redan på mig att något kommer att gå fel, bara för att. Hade en fruktansvärd dag igår och nådde till slut min breaking point, så när jag kom hem från jobbet tog jag ett glas vin och bröt ihop lite i Alice famn. Skönt att hon var hemma i alla fall. Utmattad, hungrig och deppig fick hon sitta och lyssna på mig och vad som gjort mig så fruktansvärt frustrerad så att jag inte kunde hålla fasaden uppe längre. Sen ringde George för att ge mig lite visdomsord vilket jag verkligen uppskattade och efter det hade jag ett långt samtal med min chef där han i princip sa att det jobbet jag har är att spela ett spel, och inse att jag aldrig kommer vinna. Det spelar ingen roll hur bra eller felfritt jag gör det, dom kommer alltid hitta nya saker att klaga på, det är så det funkar på femstjärniga hotell. Innan kände jag bara för att ge upp - efter dom tre samtalen fick jag tillbaka lite av mitt "nu jävlar ska jag visa dom" och idag har varit helt okej. Längtar fortfarande fruktansvärt mycket efter min semester som närmar sig med stormsteg, bara 4 nätter kvar nu. Har nog aldrig längtat så mycket efter att komma bort som jag gör nu. Tydligen ska våren komma till London på söndag men helt ärligt så gör det mig inget för jag längtar precis lika mycket efter att bara stänga av min telefon, inte behöva tänka på att laga mat och städa och bara komma bort från vardagen lite. Och såklart så längtar jag efter mamma och pappa. Det var nog allt jag hade att säga nu. Nattinatti!
Northall Restaurant fick ny display imorse

SUNDAY UPDATE.

Kategori: Londonlivet

Godkväll! En gång i veckan kanske inte är lika bra som ett år sedan, men definitvt bättre än vad jag har uppdaterat på mycket länge. Så nu får ni en resumé av min vecka (det jag kommer ihåg av den). Dejten gick bra och jag kom inte för sent. I måndags var jag ledig och hade en härlig stund ute i solen med Björn och Esperanza, vi hittade en fotbollsplan med ett gäng småkillar så vi spelade ett tag med dom. Resten av veckan har jag jobbat varje dag vilket har varit förvånansvärt bra - det är lugnt, jag har haft tid att städa och organisera. Jag har en ny tjej, Izabela, som inte är ny i företaget men ny på Corinthia och jag är väldigt nöjd med henne. I fredags kväll mötte jag upp Emma, Rachel, Sam och Craig för några drinkar och middag vilket var mycket trevligt och igår mötte vi upp Amanda som är på London/Manchesterbesök för drinkar och middag vilket också var väldigt trevligt. Idag var jag ledig och solen var framme så vi låg en timme i trädgården och bara njöt. Sen åkte vi till Westfield för att köpa svarta byxor (som ingen hittade) och efter det åt vi supergod pizza på Fire & Stone. Nu räknar jag ner dagarna till semester - bara 7 nätter, och bara 5 dagar på jobbet - hur skönt som helst!