jgradde

2 x £200 ORDERS.

Kategori: Blommor

Godkväll! Som utlovat - bättre uppdatering. Imorse när jag kom in till jobbet bröt jag nästan ihop - ännu en gång kom jag in till ett bombnedslag och inget av det som faktiskt behövde göras var gjort. Jag ringde chefen och han lovade att byta ut henne från måndag, så jag hoppas på bättre tider. När jag kom hem blev jag på bra humör igen. Björn lagar lasagne till familjen så nu dricker vi vin och lyssnar på bra musik medans vi väntar på att den ska bli klar. Imorgon blir det jobb och dejt (som jag inte ska komma en timme sen till!!!)

CLOSING OF THE MONTH.

Kategori: Londonlivet

Kände att det kanske var dags att uppdatera lite här igen. Speciellt eftersom mormor tror att det är något fel på hennes Ipad eftersom jag inte har skrivit något på så länge. Ännu en månad lider mot sitt slut och ännu en gång sitter jag här chockad över hur fort tiden flyger förbi. Vet inte hur ofta jag tänker att dygnet inte har tillräckligt många timmar och veckorna inte har tillräckligt många dagar.
 
Mars har varit en händelserik månad. Fina barndomsvännen Pauline har flyttat till stan och vi har tillsammans med några fler fina vänner flyttat in i ett hus i East Acton. Här bor vi granne med ett fängelse, har massa fina katter springandes i trädgården, lagar mat tillsammans och lever ett allmänt mysigt familjeliv. På jobbet händer det också grejer, inom några veckor kommer två florister i teamet vara utbytta - en frivilligt och en mindre frivilligt (fast hon får skylla sig själv), Imorse var vi uppe tidigt för att göra påskblommor runt hela hotellet. Det blev en mix av påskliljor, gula tulpaner, viburnum och körsbärsblom. Ska försöka ta lite bilder någon dag. Förra helgen fick jag finbesök av farmor och två kusiner, vi gick på musikaler, åt god mat och försökte att inte frysa ihjält i ett svinkallt London. 
 
Sista nyheten som helt klart är den bästa nyheten - jag åker till Lanzarote om 16 dagar med mamma och pappa! Ska bli så fruktansvärt skönt att komma till ett lite varmare klimat, en lugnare tillvaro och kunna stänga av mobilen i sju dagar. Och såklart få spendera lite kvalitetstid med mina föräldrar. Det var allt för nu, lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare, har en Pauline nu som tjatar på mig också. Puss och kram!
 
Vaxblommor till corsage på ett bröllop förra helgen.

£400 ORDER.

Kategori: Blommor

HAPPY BIRTHDAY TO ME.

Kategori: Londonlivet

Kommer att fira min födelsedag på jobbet, förhoppningsvis göra en himla massa buketter till lyckliga mödrar och förhoppningsvis inte stupa på kuppen. Har varit några långa dagar med förberedelser, och på nåt vänster lyckades dom klämma in Internationella Kvinnodagen i fredags också så det gjorde ju inte saken bättre. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - tur att jag älskar mitt jobb och jobbar med människor jag älskar (läs Micaela). Överlever vi morgondagen så ska vi gå till favoritpuben och fira med Mojitos, där ska vi även fira att favoritbartendern Eddie gör sitt första pass som manager. Nu stupar jag i säng. Natti natti! (Försökte ladda upp en bild men det funkar inte - kika på mitt instagramkonto istället om ni vill se vad jag gör på dagarna)