jgradde

PRE WEDDING WORK AT THE WAREHOUSE.

Kategori: Blommor

 
 
 
 

CORINTHIA RESIDENCES.

Kategori: Blommor

Bilder från lobbyn till dom nybyggda Corinthia Residences.
 
 
Vaknade upp i Queens Park idag efter en myskväll med Izabela igår kväll då jag kände ett stort behov av att rymma från huset för vi hade en extremt stökig inneboende. Hade en bra dag på jobbet (!) och kom hem på bra humör. Bara Jake var hemma och han lyckades övertala mig till att gå ut och springa (med honom cyklandes bredvid), så jag bestämde mig för att ge Emmas första delmål till mig ett försök, vilket är 6km på 32min. Lyckades på 33 minuter och 20 sekunder, vilket gjorde mig fruktansvärt stolt OCH fruktansvärt trött. Men jag är himla glad att jag har hittat tillbaka till löpningen för det gör mig lycklig. Ska gå och lägga mig för en väldigt tidig morgon imorgon, ska hjälpa Emma med ett bröllop på min lediga dag, men det ska bli himla kul. Puss och godnatt!
 
 
 
 

RAINY MONDAY OFF.

Kategori: Blommor

Har vart ledig idag i ett regnigt London. Det började lagom till att jag, Pauline och Erik hade köpt thai take away och satt oss i parken i Shepherd's Bush för att äta och slutade ungefär lagom tills vi kom hem igen. Emellan det hann vi med att åka till Urban Outfitters där Pauline lämnade in ett CV och sen till Flower Station där hon hade en snabb intervju med min chef om ett jobb i vårat Garden Centre. På vägen hem köpte vi Bailey's och popcorn som vi myste lite med innan dom åkte iväg till några kompisar och jag, Jake och Alice stack ut på en löprunda. Vilket betyder att jag nu varit ute och sprungit fyra gånger inom sju dagar, vad är det som händer med mig? 26 dagar kvar på Corinthia (inklusive några lediga och några off site för bröllop) sen blir det lite vila för mig. Ställer klockan på 5 och säger godnatt. 
 

AUGUST IS HERE.

Kategori: Londonlivet


Kan inte fatta att Augusti redan är här. Sista månaden på Corinthia, nedräkningen börjar på allvar nu. För er som läser min blogg som inte vet om det redan, så sa vi upp kontraktet den första juni med tre månaders uppsägningstid, vilket betyder att den 31 Augusti är våran sista dag på Corinthia. Varför? Dom får mer och mer blommor men vägrar betala mer, det är den enkla förklaringen. Hur som helst ska det bli extremt skönt, det har varit 10 tuffa månader men jag har lärt mig fruktansvärt mycket och är väldigt glad att jag fick chansen att göra det här. Vill inte riktigt gå officiellt med vart jag ska ta vägen, men så fort det är 100% säkert så ska jag berätta. Ska bli väldigt spännande i alla fall! Ovan ser ni lite bilder från dom senaste veckorna i London. Julia och Patrik var i London och vi spenderade en härlig eftermiddag/kväll i Greenwich med Pimms, mat och sol. Jakob gjorde en blomsterkrans till Izabela som gav den till mig, som sedan gav den till Alice, men först hann jag vara faboulous på tuben. Jag njuter av passionsfruktsjuice och vindruvor en solig dag i trädgården. Vill även passa på och skryta om min nytändning för löpning, älskar ju att springa och Pauline lyckades dra med mig ut i Tisdags. Då insåg jag hutr mycket jag älskar det och var ute både igår och idag igen. Gick från 3.5km till 4.5km till 5.3km idag, riktigt imponerad av mig själv faktiskt! Det var allt för nu, imorgon står alarmet på 5. Pjuh! X