jgradde

SATURDAY 31/03 PART TWO.

Kategori: Allmänt

Godkväll! Nykter lördag vilket känns lovande inför morgondagens besök på Columbia Road Flower Market. Sen vi kom hem från våran lilla shoppingrunda har vi hunnit med att göra himla mycket nytta. Jag har städat hela badrummet, fruktansvärt grundligt, och det var bland det äckligaste jag gjort på väldigt länge (eller i alla fall sen jag torkade upp någons spya på våran fest förra helgen för allas trevnad). Jag har suttit med tops och gröpt ur obestämbara geggor ur listerna längst ner på duschdörren och jag har skrubbat bort allt möjligt brunt och grönt och grått från väggarna i duschen. Läs en gång till mamma om du inte tror mig. Jag talar hundra procent sanning. Annfie har också varit duktigt, hon har dammsugit, diskat, bakat bröd och nu bäddar hon våra sängar. Tillsammans har vi även tvättat två maskiner kläder. Har alltså fått väldigt mycket gjort. På bild Annfies nybakta bröd som vi avnjöt med smör, ost och en kopp te. Hoppas ni också har haft en fin lördag, vad ni än har gjort. Puss!

SATURDAY 31/03.

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Ledig lördag och det känns underbart (ledig söndag också för den delen). Var fruktansvärt nära på att gå upp när jag vaknade första gången 8.23 men jag insåg att det vore lite väl galet för att vara mig så jag låg kvar till halv elva ungefär. Efter frukost tillsammans med min sambo första gången på väldigt, väldigt länge gjorde vi oss i ordning och åkte iväg för en liten shoppingrunda. Började på Lush och Bare Escentuals i Covent Garden, åkte vidare till Carnaby Street och tillslut åkte vi till Notting Hill för att hälsa på Alice på jobbet. En precis lagom lång dag av shopping avslutades på en stentrappa i Notting Hill med varsin falafelwrap och flaska vatten. Puss!

FRIDAY 31/03.

Kategori: Allmänt

Hej! Har haft en bra dag på jobbet, första gången på jag vet inte hur länge som jag faktiskt gör lite ordrar. Senaste tiden har det varit så mycket kontrakt, rundor och top-ups så det känns som jag inte gjort buketter på jättelänge. Efter jobbet följde min söta svenska kollega Emma med mig hem. Vi åt supergod mat som Annfie gjort och firade in helgen med en flaska vin. Imorgon ska jag fira in helgen ännu mer och inte minst lönen med lite shopping. Ledig både lördag och söndag, mums. Godnatt på er!

THURSDAY 29/03.

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Igår när jag kom hem hade jag sån fruktansvärd huvudvärk (förmodligen av solen) så jag gick och la mig direkt och gick inte upp mer på hela kvällen. Därför vaknade jag pigg och utvilad idag innan alarmet hade ringt, till en blå himmel och fågelkvitter. Igår ägnade jag nästan hela dagen åt RAF (Royal Airforce Club), vilket egentligen bara är 4 stora vaser, 4 små vaser och 15 små krukor. Men när det kryllar av kunder som det faktiskt gjorde igår och man blir avbruten en gång i kvarten så tar det sin lilla tid. Igår sålde jag växter för nästan £400 till två olika kunder. Dom bara går och pekar, tittar inte ens på priset. Nu ska jag dricka upp mitt te och traska till bussen, puss!

WEDNESDAY 28/03.

Kategori: Allmänt

Bild från förra lördagen. Igår var det fullt upp med kontrakt kan man säga. Och bara jag och Ana inne för kontrakt. Numera har vi ett schema som visar exakt vad varje person är inne för just den dagen, som hand-tieds, pod, contracts, wedding etc. Självklart så hjälper vi varandra om det är lite att göra på ett stället och mer på ett annat. Igår var det också den varmaste dagen jag varit med om i London, och jag gick klädd helsvart. Inte alltför skönt. På kvällen la vi ut några filtar på bakgården och firade med öl och nachos. Nu ska jag iväg till jobbet igen, idag blir det bröllop! Puss!

SVERIGEFREDAG I BILDER.

Kategori: Allmänt

Uppifrån: Första fikan efter att ha hämtat Sofia i Skövde. Andra fikan i det nya köket på Skolgatan av fina Pauline och Erik. Glad Sofia. Paket och roliga miner. Mer paket. Tårta som var nästintill omöjlig att pressa ner efter tvårätters. Kort och gott min fredag. Vad som inte syns så bra på bilderna är halva släkten som var i Hjo för att fira mig i efterskott och det underbara vädret vi hade hela dagen. Bra fredag med andra ord.

RAC AND SUN.

Kategori: Allmänt

Yep, idag var jag på Royal Automobile Club igen. Denna gång med Gosia eftersom Frenchie är på semester i Venedig (lite avis). Vi har bland annat gjort arrangemang till den stora restaurangen, ingången, målarrummet (drawing room) och lite annat smått och gott. Försökte ta kort på blommorna vi gjorde till ingången men dom gjorde sig inte rättvisa på bild så jag tänker inte ens lägga upp dom. Kvart över tre var vi klara och då åkte jag raka vägen hem och la mig på bakgården igen. Sommarvärme när man ligger och svettas i bikini - lovely. Ikväll ska jag försöka få upp lite bilder från helgen, stay tuned. Puss!

HAPPY, HAPPY GIRL!

Kategori: Allmänt

Jag säger det en gång till: jag är världens lyckligaste tjej! Just nu rätt trött och lite solbränd efter tre timmars sömn på bakgården efter jobbet. Hade turen att börja halv 6 imorse, efter att ha kommit till vårt hus på Maybury Gardens igår halv 1. Ska gå igenom helgen sakta men säkert, men först ska vi njuta av den sista kvällssolen. Puss!

MIN DAG I BILDER.

Kategori: Allmänt

Ned för landning genom ett skitigt flygplansfönster. Solen skiner på mig från ett lite renare bussfönster. Sällskapa fina vänner på lunch. Njuta av cider och kvällssol på altanen med fler fina vänner. Min trädgård i mörker. Emellan detta har jag hunnit med en intervju på SN, luncha på Pims med mina före detta chefer, göra Systemetpremiär, shoppat det sista inför festen och haft grillpremiär med vin och mina allra bästa. Godnatt från Sverige! PS. Elsa har blivit gigantisk. DS.

SWEDEN TONIGHT.

Kategori: Allmänt

Idag var det som sagt RAC igen. Har inte mycket mer att säga om det, gjorde lite blandade vaser och buketter. När jag fick sluta vid fyra satte jag mig vid ett träd i Green Park och njöt lite av solen. Kvällen har ägnats åt att förbereda allt för nattens resa till Sverige. Imorn får jag träffa alla mina älsklingar igen, och pappa ska grilla. Ska bli skönt att vara ledig nåra dagar och bara njuta av att bli lite uppassad. Säger redan nu att bloggen nog kommer bli lidande, så vi hörs när vi hörs. Puss!

SOL & STRESS.

Kategori: Allmänt

Dagen började kanon med strålande solsken och lite lagom med jobb. Det rullade på till någon gång runt fyrasnåret. Då smällde det till och sen andades jag inte på två timmar och tjugo minuter, typ. Bokstavligt talat sprang runt över hela studion för att göra buketter, skriva kort, slå in, hämta lådor och ringa samtal. Allt för att bli klara med alla overnights och tomorrow AM's. Kan säga att jag var lite lagom slutkörd när jag kom hem. Imorgon blir det RAC. Puss!

STYLE ME PRETTY

Kategori: Allmänt


Trött tjej efter alldeles för mycket jobb på alldeles för få dagar ligger nu i sängen och slösurfar. Fastnar som alltid på http://www.stylemepretty.com/. Brudblogg som ger mig mängder med inspiration. Bjuder er på lite gamla favoriter.

MOTHERS DAY & CONTRACT RUN.

Kategori: Allmänt

Hejhopp. Igår var jag för trött för att blogga. Jobbade 9-5, sålde för ungefär £2200 vilket var bra jobbat för fyra personer. Därför var jag ungefär som en degklump resten av kvällen. Idag var det tidig uppstigning kl 5 för att bli hämtad av Andy kl 6 och ut på contract run. Solen har skinit på oss idag och när jag äntligen var hemma igen spenderade jag en halvtimme på rygg i solskenet. Puss!

WILD FRENCH TULIPS.

Kategori: Allmänt

Idag var en bra dag på jobbet. Vi hade mycket att göra, och alla var inställda på att jobba hela lördagkvällen. Men magiskt nog (förmodligen lite tack vare regnet som skrämde bort kunderna) var vi färdiga med kontrakten redan klockan fem vilket aldrig hänt förut. Jag har använt franska tulpaner i så mycket vaser jag kunnat, jag bara älskar dom. Speciellt sen när dom börjar växa och öppna upp sig, och det kommer se ut som att dom vill ta sig ut från vasen. Kvällen har spenderats nere i köket med några housemates. Har tappat greppet om dagarna nu igen när jag jobbar varje dag, söndag imorn!? Godnatt på er, puss!

WORK, WORK AND WORK.

Kategori: Allmänt

Blev ett ofrivilligt 12-timmarspass idag. Först ut på top up som gick fort och smidigt. Tillbaka halv 12 och då hade vi en mastig hög med overnights att göra (overnightsen packar vi i lådor som sen skickas med ett företag för att levereras över hela UK dagen därpå). Många mammor som kommer bli glatt överraskade imorgon med andra ord. Halv sju hade vi stenkoll på läget igen. Riktigt bra teamwork gjorde att vi löste vad som först verkade som en omöjlig uppgift. Annfie fick komma några timmar för att hjälpa till med inslagningen av alla buketter. Nu har hon åkt till jobbet igen för ännu en kväll/natts jobb och jag har krupit ner i sängen, tidigare än någonsin sen jag kom hit skulle jag tro. Laddar för ännu fler ordrar samt alla kontraktvaser imorgon. Puss!

THURSDAY NIGHT.

Kategori: Allmänt

Jaha, så var jag själv hemma ännu en kväll. Mina kära roomies jobbar och här ligger jag. Men jag klagar inte, börjar sju imorgon så det är nog bra om jag lyckas somna i tid idag. Imorn ät det top-up på Mints, Marriot, Dorsia och delivery till RAF. Top-up innebär att vi åker runt till ställena och fyller på vatten i vaserna, byter ut vissa blommor om det behövs och fixar till lite allmänt. Sen ska vi tillbaka till studion och jag gissar på att cirka en miljon mors dag-ordrar kommer vänta på mig där. Vid den här tiden om en vecka ligger jag i min säng i Sverige. Cheers!

RANUNCULUS.

Kategori: Allmänt

Grymmaste ranunklerna jag någonsin sett, fick in dom idag på jobbet. Helt underbart vackra. Idag har det varit vaser till Royal Airforce Club och en jävla massa mors dag-ordrar på schemat. Fick även en väldigt trevlig nyhet - jag är numera Senior Florist istället för Junior och får 1 pund mer i timmen i lön. Kändes superbra att få en bekräftelse på att dom uppskattar det jag gör och vill belöna mig för det. Nu ska jag hoppa in i duschen medan Alice agerar kock i vårat kök. Puss!

ROYAL AUTOMOBILE CLUB.

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på coolaste stället någonsin. Fick sällskap av "Frenchie", den franska Helene på jobbet, som är stationerad där 6 dagar i veckan. Det första vi gjorde var att byta ut alla arrangemang i den största restaurangen. Gjorde mitt största arrangemang hittills. Helt galet vackert var det i alla fall (restaurangen alltså). Resten av klubben, även om jag inte såg hela för stället var gigantiskt, hade plats för bland annat stor swimmingpool, gym, hotellrum för medlemmar från andra ställen, rum att hyra för events, bröllop, bibliotek, barer och mycket, mycket mer. Som sagt, coolaste stället jag nånsin varit på. På bild ser ni vårat lilla arbetsrum som kanske inte är så mycket att hurra för, men det dög bra ändå. Är det någon som är väldigt intresserad kan man gå in på www.royalautomobileclub.co.uk för att se bilder på klubben. Nu ska vi fortsätta vårat kortspel, puss!

TULIPS.

Kategori: Allmänt

Hej igen. Här är mina vackra tulpaner som jag tog hem från jobbet idag. Älskar dom när dom håller på att vissna, öppnar upp sig och försöker ta sig ut ur vasen. Tur att inte alla förstår charmen med det, för då hade jag inte haft dom här i våran IKEA-vas på fönsterbrädan. Blev som sagt en myspyskväll, nu är det dags att sova. Puss!

TUESDAY.

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Idag har jag jobbat, finns inte så mycket mer att säga om det. Det gick bra, lagom mycket att göra och vi slutade i tid. Nu väntar vi på att tacogratängen med quorn (för Emmas skull) ska bli klar i ugnen, sen blir det tjejkväll. Ända dagen i veckan som alla är lediga samtidigt så vi har planerat lite kortspel och mys. Imorn ska jag till Royal Automobile Club och jobba hela dagen, ska bli spännande. Höörs, puss!

MONDAY MONDAY MONDAY.

Kategori: Allmänt

Här är jag på Tower Hill Sky Lounges toalett. Mest i brist på någon bild från idag, för detta var förra tisdagen. Idag var jag ute på samma runda som förra måndagen, men istället för att bli upplockad 20 i 4 av en taxi blev jag idag hämtad kl 6 av min egen chaufför. Rundan gick snabbt och det var sol = glad tjej. När vi kom tillbaka till studion var det dock lite mer kaos och jag som trodde jag skulle sluta två och få en solig dag till fick stanna kvar till halv fyra och gick hem och sov två timmar istället. Men sånt är livet, ska vara sol i några dagar till så. Puss!

SLAPPISSÖNDAG.

Kategori: Allmänt

Mamma, trädet på andra bilden är det jag menar ser ut som Pochahontasträdet. Idag har det varit bakishäng hela dagen. Efter lång sovmorgon blev det toast med nutella och cola-frukost. Sen packade vi ihop lite picknick och gick till Roundwood park som bara ligger några kvarter härifrån. Helt underbar dag, solen värmde som om det vore sommar och vi låg barfota på filtarna och njöt av livet. Sen gick vi hem och myste ner oss i soffan för lite One Tree Hill och popcorn. Imorn är det tidig uppstigning som gäller så därför säger jag godnatt nu. Puss!

BIRTHDAY PART THREE.

Kategori: Allmänt

Först på bild min nya tattoo. Efter fix & trix så samlade vi ihop alla nya och gamla housemates på vårat rum och började förfesten. Söta Annfie och Alice kom upp med min tredje "födelsedagstårta" som bestod av nio små söta cupcakes i olika underbara smaker med 20 ljus på som jag lyckades blåsa ut i ett andetag. När det drog sig mot midnatt drog vi oss mot city, snabbt stopp på Emmas jobb och vidare mot 101. Några timmars rockande på dansgolvet och sen stapplade några slagna hjältar hem mot Maybury Gardens. Somnade till fågelkvitter och en sol påväg upp. Hade en helt underbar födelsedag i London, tack alla mina fina kollegor, roommates och kompisar för att ni gjorde den så bra. Puss!

BIRTHDAY PART TWO.

Kategori: Allmänt

Vi gjorde oss alltså snygga och satte oss på tuben mot Camden som denna soliga dag var fullt med folk. Två timmar senare och en tatuering rikare åkte vi till Hyde Park. Köpte med oss baguette och satte oss i gräset och var lyckliga. Ett snabbt besök på forever 21 på vägen hem för att hitta nåt fint till kvällens äventyr hann vi också med. Fortsättning följer.

BIRTHDAY BREAKFAST.

Kategori: Allmänt

Blev väckt av skönsång, muffins och baileys. Tack fina Emma! Och till frukost var hela familjen samlad och jag kände ännu en gång att jag är världens lyckligast tjej. Nu ska vi göra oss snygga och göra Camden osäkert!

FLOWERS AND NEW HAIR.

Kategori: Allmänt

Fick klagomål av min kära mor att det var för lite blommor i bloggen nu. Så här är lite av vad jag har gjort idag. Har även fått en ny svensk tjej på jobbet idag som tidigare jobbade på Flowerstation (en annan butik med samma ägare). Hon ska bli den nya managern för handties. Verkar vara en hur go tjej som helst så det ska nog bli kanon!
Ikväll har jag rummet för mig själv eftersom båda mina roommates numera jobbar på pub/nattklubb. Därför busar jag till det med en ny hårfärg. Kommer eventuellt upp resultat sen, annars får ni se imorn då det nog kommer tas ett antal bilder. Puss!

HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE.

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar dagen-innan-min-födelsedag. Fick tårta, fint kort och en Happy Birthday-sång av mina fina kollegor och chefer på jobbet. Satt på bussen hem och insåg att mitt liv är typ så perfekt det kan bli. Sen kom det en kille och satte sig framför mig och hela bussen fylldes av en vidrig svettlukt, vilket blev ganska komiskt. Men trots det så älskar jag london och livet. Imorn ska jag tillsammans med fina vänner göra min 20-årsdag till den bästa födelsedagen någonsin. Puss!

KOMMENTARSVAR.

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Vet inte om det är jag som är osmart eller om man faktiskt inte kan svara på en kommentar på blogg.se. I alla fall har jag inte kommit på hur man lyckas. Och så tänker jag att om man svarar som i en kommentar tillbaka så bygger det ju på att den som först skrev kommentaren går tillbaka till samma inlägg för att se om man svarat. Därför gör jag såhär nu.
Tack Josefine för kommentaren, ska absolut försöka hinna med ett besök till Richmond när våren har kommit lite längre! Vi bor i Willesden Green, i utkanten av zon 2 för dom som inte har koll på det. Måste erkänna att jag inte vet så mycket om området än, jag känner till huvudgatan som typ är den enda vi åker/går på. Har två parker i närheten i alla fall, jag har besökt en utav dom. Men det är nära och bra till centrum, från dörren till bond street tar det nog max 30 min om det är mycket trafik/folk. Tror det var allt som var värt att nämna om vårat Willesden.

TISDAGSÖL.

Kategori: Allmänt

Med tre pangbrudar. Firade lite provjobb och hade lite pre-birthday party.

NEW LOVE.

Kategori: Allmänt

Har fått en ny försälskelse - Camden Lock Market. Ja, eller i princip allt jag hittills sett utav Camden. Det var riktigt nice igår, bara travade runt och hade det mysigt. Åt lite indiskt också. Blev kär i några klädesplagg. 5 av 5 toasters så att säga!
Idag har det varit en stressig dag på jobbet, jag och den nya chauffören Roger (proper cockney) har hunnit med Tower Hill Mint Hotel, Tower Hill Westminster, RAF, Dorsia, Marriott och Peter Jones Brasserie. Kanske inte låter så mycket men med allt från 3 till 50 vaser på varje ställe så tar det sin lilla tid. Och med en ny chaufför som ska hitta till alla nya ställen, för där är inte jag till så mycket hjälp. Nu ska vi fira att Alice har fått provjobb med nån slags jordgubbsöl(?). Puss!

NÄRA DÖDEN.

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag berätta om min första nära döden-upplevelse i London som hände mig idag. Varnar känsliga läsare som oroar sig för mig och tycker att denna underbara stad är en farlig stad. Vi var utanför ett kontor där vi skulle lämna några vaser. Vi (Andy) hade parkerat bilen fint intill trottoarkanten. Där stod vi i godan ro på vägen, Andy med halva kroppen inne i bilen för att få fram rätt vaser, jag lite i min egen värld tätt intill bilen. Helt plötsligt ser jag något stort svart komma emot mig och duckar. Sekunden senare inser jag att jag precis klarat mig ifrån döden. Eller i alla fall en jävla smäll. Det svarta som kommit emot mig var bakdörren på en lastbil som kört förbi lite väl snabbt, med en öppen bakdörr som flaxade fint utmed gatan. Helt sjukt. Men jag lever och mår bra, skål på det! (Sainsbury's lemonade för 2.50:-)

EARLY MORNING AND SUNSHINE.

Kategori: Allmänt


Har nu varit uppe i snart 12 timmar, och klockan är bara halv två. Väcktes imorse av taxichauffören som ringde och sa att han redan var utanför. På två minuter satt jag i taxin. Rundan gick snabbt och var bra, lite olika kontor, hotell och butiker. Sen åkte vi tillbaka till studion och jag gjorde vaserna till Westminster Mint som ska levereras imorgon. Nu ska jag sätta mig på en buss mot Camden för att möta upp Annfie och Alice för lite häng i solskenet. Puss!

SING HALLELUJAH!

Kategori: Allmänt


Har haft mitt första hallelujah moment i London. Efter ett besök i våran lilla paki store så stannade vi upp i två sekunder utanför en lokal där dom sjunger gospel. Två sekunder senare var vi inne i lokalen. Det går inte ens att beskriva i ord hur coolt det var. Så fruktansvärt starka känslor, folk dansa, sjöng, grät (ja, det föll några tårar från mig). Och dom tog emot oss helt fantastiskt bra, trots att vi var dom enda fyra vita tjejerna i lokalen så kände vi oss så himla välkomna. Dit ska vi tillbaka. Puss!

RAINY DAY.

Kategori: Allmänt


Idag regnar det i London. Skulle vilja säga att det är första dagen sen jag kom hit den 8 januari som det verkligen regnar. Det har regnat nårgra dagar innan, men då har det mer varit skurar eller i några timmar bara. Det här är en sån där dag då det känns som att det aldrig kommer sluta regna. Men det gör inte mig nåt, jag mår sämre idag igen och tänker ligga i sängen hela dagen. Inatt ska jag orka upp klockan 3 för att plockas upp av en taxi 20 i 4 för att vara på jobbet 4. Min första måndagsrunda nämligen, då börjar man så tidigt. Mums! 

Såhär såg det i alla fall ut på jobbet igår när vi lämnade. Man ser att vi fått i ordning det lite men på den här bilden står det hinkar med blommor till Fleet Street och White Company (våra två andra butiker) också, och det ska det egentligen inte göra såklart. Ska ta mer bilder, även utomhus, någon fin dag i veckan. Puss! 

SATURDAY WORK.

Kategori: Allmänt






Hej. Idag har varit en bra dag. Jag kände mig nästan inget sjuk och dagen gick jättefort. Jag slapp även att arbeta med amaryllis som jag för tillfället hatar. Idag hade vi liljor, allium, cymbidium, ornitogalum och franska tulpaner. Och för en gångs skull slutade vi i tid på en lördag. Det hör inte till vanligheterna. När jag kom hem väntade min kära sambo med tacogratäng som nog är min nya favoriträtt, i alla fall när Annfie gör den. Smakar helt underbart. Ikväll blir det nog bara chill, vi sparar på utgången till nästa lördag när jag fyller 20. Puss!

BEAUTIFUL MORNING.

Kategori: Allmänt

Rubriken får ni ta lite lagom sarkastiskt. Inget direkt fel på morgonen men jag hade ju hellre legat kvar i sängen kan jag lova. Jobb till klockan 6 lockar inte med leder som värker, men jag får hoppas på att Gemma har lite fler starka tabletter åt mig. Fick förresten nästa veckas schema igår vilket var väldigt intressant. Bland annat har min söta manager gett mig ledigt på min födelsedag!! En annan liten nyhet berättar jag om senare. Puss!

NONSTOP

Kategori: Allmänt

Idag när Nolegårds hälsade på mig på jobbet fick jag ett helt underbart fint paket. Och det var inte bara fint på utsidan, utan pappret var helt underbart fint på insidan också. Och innehållet sen då var ju såklart det bästa. Nonstop! Mina kompisar känner mig. Nu ska jag sova bort lite feber och muskelvärk, hörs senare. Puss!

PERSONAL SHOPPER.

Kategori: Allmänt


Dom här fina människorna har jag spenderat min dag med. Började vid Marble Arch och jobbade oss genom Oxford Street, svängde ner på Regent Street och fortsatte vidare mot M&M World och Covent Garden. Det var en mycket trevlig dag som bjöd på solsken, värme och gratis mat. Det var lönen för att vara deras guide vilket jag mer än gärna hade gjort även utan betalning. Imorgon får jag förhoppningsvis ett litet besök av dom på jobbet. Nu ska vi krypa ner och plugga in lite fler cocktails. Puss!

COCKTAILS.

Kategori: Allmänt


Så var vi 11 drinkar rikare i kunskap. Bra jobbat tjejer! I säng 20 över 11 är också bra jobbat för att vara oss. Men jag vill att det ska bli morgondag för jag längtar efter fina familjen Nolegård. Glömde berätta förut att idag fick jag ansvar för hela pubrundan (en runda med sisådär 20 vaser till olika puber). Så jag fick leka lite manager och bossa över dom andra eftersom Gemma åkte till Holland idag. Kändes bra. Nu välkomnar jag glatt John Blund. Puss!