jgradde

BILDBOMB ISLE OF WIGHT.

Kategori: Blommor


Tänker låta bilderna tala för sig själva, allt jag säger är att det var en grym helg fylld av blommor, kärlek och massa sköna människor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PURPLES AND PINKS.

Kategori: Blommor

En bukett jag gjorde häromdagen med absolut favorit vanda orkidén, Dolcetto och Sweet Avalanche rosor, Ornitogalum och Hortensia.

TWO DAYS OFF - WHOOP WHOOP!

Kategori: Londonlivet

Godkväll! Måste säga att jag har haft en riktigt superbra ledig dag idag och hunnit med massvis med nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Gick upp klockan 6 och drog med mig Pauline för att möta upp Patrick i Vauxhall för ett tidigt besök på New Covent Garden Flower Market. Jag hade ärenden i form av bröllopsblommor till Alice's manager och dom andra tyckte att det var en trevlig utflykt på en ledig fredagsmorgon. På vägen tillbaka drog jag med Pauline förbi jobbet och bjöd på frukost medans jag gjorde lite pappersarbete och sen åkte vi hemåt igen. Väl hemma gick hon och la sig men jag bestämde mig för att få någonting gjort så jag satte igång med storstädning. Tömde ur kylen och diskade alla hyllor, skrubbade rent ugnsplåtar och ugn, torkade av alla ytor, putsade fönster, vädrade matta, skrubbade badkar och toalett, sopade, dammsög och skura. När jag var färdig stank hela huset rengöringsmedel och precis i tid kom Andy (en före detta chaufför) förbi med ett 6-pack öl och solsken, så vi satte oss i trädgården och njöt av två timmars eftermiddagssol. När han åkte vid fem blev han ersatt av Joe, en supertrevlig kille som kom för att titta på Björn och Esperanzas rum. Det tog ungefär 5 minuter att visa honom huset och sen erbjöd jag honom en öl i solen för att gå igenom eventuella frågor, men det slutade med att vi satt och prata i en timme om allt mellan himmel och jord förutom det vi egentligen skulle prata om. Helt klart bra betyg från min sida, nu ska bara Alice och Pauline godkänna innan vi släpper in honom i familjen. Efter att han åkt gick jag och handlade mat till mig och frugan som blev färdig precis i tid tills hon kom hem, sen satte vi på There's Something About Mary och bara myste resten av kvällen. Superdag - godnatt!

NIGHT WORK.

Kategori: Blommor

Haft en ganska hektisk natt med bröllop, event och public areas changeover. Tur att jag har världens bästa team och vi tillsammans lyckades byta alla blommor i hela hotellet på tre timmar, vilket måste vara rekord. Tack Izabela och Jacob! Planen för kvällen är att vila upp mig för min lediga dag imorgon. Behöver verkligen en lång natts sömn och en lugn dag imorgon för att ta igen mig efter den här veckan. Hoppas alla har en bra kväll. Puss!

NEW DISPLAYS WHITE & BLUE.

Kategori: Blommor


Äntligen får vi använda lite nya härliga, somriga färger! Känns modernt, fräscht och somrigt. Har äntligen ledigt imorgon för första gången sen förra måndagen, kan säga att min kropp värker och mitt huvud är lite som en deg. Trots det körde jag igång en storstädning i köket när jag kom hem idag. Ingen annan var hemma så jag tog en öl, satte på hög musik och började damma, skrubba, diska, torka, sopa och skura. Sen lagade jag mat och tappade en oljig stekspad på golvet - bra jobbat. Imorgon ska jag försöka ta tag i saker i mitt liv som har kommit lite i andra hand ett tag, och förhoppningsvis får jag njuta av lite sol också, vädret säger 20 grader och sol. Godnatt!

CORINTHIA RESIDENCE.

Kategori: Blommor


Som ni kan se på bilderna har vi haft en ganska hektisk morgon i Corinthias nya lägenhet som hade första klienten på visning idag. Mycket blommor att göra på lite tid, med tre trötta florister som alla försov sig, men vi lyckades få in det i tid i alla fall. Vid 12 åkte jag hem för en tupplur i solen och lunch innan det var dags att byta av mina florister som ska in och jobba inatt. Har en fullspäckad vecka framför oss med Penthouses, nya displayer, bröllop och hotellägarens ankomst. Bara att tugga på, mindre än tre veckor kvar nu tills jag får ett litet break igen. Dags att sova, godnatt!
 

RACH'S HEN DO.

Kategori: Londonlivet

Med ett härligt gäng brudar startade vi en solig dag med pubhäng i St Albans. Promenerade sedan tillbaka till Rachel's där vi kastade fram glittret och fjädrarna och ginen. Satte oss i en taxi mot London town för middag och fördrinkar. Depåstopp på en pub för att sedan vimla vidare mot 1920's cabaret party med live jazzband, goda drinkar och en jäkla massa dans (ja, Rachel dansade så att sulan trillade av - det måste ändå vara högsta betyg på den). 3 veckor till bröllopet! Idag har jag två gigantiska blåsor på mina hälar, kämpade mig igenom en eftermiddag på jobbet för att sedan bjuda över Izabela och Jacob (mina två "nya" florister) på grill och chill. Det blev mycket skratt och dåliga skämt, och tillsammans gjorde vi oss mentalt redo för en hektisk måndagmorgon med start 6.00, wake up call beställt till 5.00. Dags att sova med andra ord, godnatt!