jgradde

BRIGHTON BEACH.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

NEW ROOM.

Kategori: Allmänt

Mitt nya rum i min nya lägenhet som jag delar med fyra andra. Kök, balkong, stort vardagsrum. Allt ungefär 100 gånger finare än det förra huset. Och så himla skönt med ett eget rum! Har lite småsaker att ta tag i, bland annat gardiner och ett dubbellakan till sängen eftersom alla mina lakan är för enkelsäng. Har fått göra en provisorisk bäddning med två lakan på bredden. Kanske lite blommor också.Sen kommer jag nog trivas som fisken i vattnet. Det bästa av allt är att jag nu har 15 minuters gångavstånd till jobbet. Inget mer sitta fast i trafiken på väg till jobbet. Och lite gratis motion, kan nog göra bra för mig. Puss!

ROYAL OPERA HOUSE 27.07.12

Kategori: Allmänt

FRIDAY 27.07

Kategori:

På väg hem från 8 timmars nattskift till ljudet av fågelsång och solen redan halvvägs upp på himlen. Har spenderat natten på Royal Opera House och satt upp vaser. Ska försöka få några timmars sömn innan jag ger mig på nästa mission: packa upp och organisera mitt nya (helt underbara) rum. Bilder på rummet och vad vi ägnat natten åt kommer upp senare. Puss!

SUNDAY 06.31

Kategori:

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till jobbet nu. Jag och Helen ska ut på vårat första Olympiska äventyr. Idag är det två olika företag vi ska sätta upp vaser åt på OS-området. Uppdaterar Instagram/Facebook under dagen så hörs vi här ikväll! Puss.

BABY CARMEN & CUTE LITTLE VINCENT.

Kategori: Allmänt

Mysigaste dagen på länge hade jag igår. Efter att ha hämtat ut mitt säkerhetspass för OS åkte jag raka vägen till Hemel Hempstead för några timmars mys med lille Carmen och Vincent. Bebisar alltså. Jag kan inte slita ögonen från dom mörka ifrågasättande ögonen, dom pyttesmå fingrarna, fettvalkarna på armarna - allt medan dreglet droppar ner på min tröja och jag inte bryr mig det minsta. Carmen var världens mysigaste. Tack för besöket Elin och Co. Puss!

HOLIDAY PART 2.

Kategori: Allmänt

Dagarna i Hjo innehöll Sommarkryss på piren, goda drinkar, Tacokväll, fina vänner, mysfrukostar i solen, Champagne, utgång i Hjo och Skövde, nattmys med skorpor och te och mysigaste katterna. Helt perfekt alltså!

HOLIDAY PART 1.

Kategori: Allmänt

Okej, nu var det ett bra tag sen jag skrev. Gjorde min sista på jobbet den 6 juli och sen drog jag på semester. Fruktansvärt skönt. Den började i Skåne, närmare bestämt Landskrona, med familjen och lite mer släkt. Efter några dagar där åkte jag hem till Hjo och hade några underbara dagar med mina fina vänner. Vet inte om jag behöver skriva så mycket mer. Det får bli en bildbomb istället. 
 
Det var ett urval av bilderna från Skåne. God mat, sol och bad, minigolf, sällskapsspel och mysiga kusiner. Får göra en semester del 2 med bilderna från hjo, men först ska jag göra ett quote för ett event nästa vecka. Puss och hej!

EN DAG.

Kategori: Allmänt

Bara en dag kvar på jobbet nu innan semestern. Ska bli så himla skönt. Igår startade jag min gamla telefon och hade fått det här meddelandet "Hi Jessica. Just a note to thank you so much for my beautiful wedding bouquet you delivered to the Landmark hotel on saturday. I loved it! Thanks again. With kind regards. Diane". Gissa om jag blev glad! Igår var för övrigt ännu en galen dag på 11 timmar, kort om personal och massor att göra. Börjar egentligen 9 idag, men här sitter jag på bussen 07.19 för att hinna klart alla AM's. Kämpa kämpa. Puss!

WORKOHOLIC

Kategori: Allmänt

Hej vänner. Var några dagar sen jag tog mig tid att uppdatera er om läget. Ni som har facebook och instagram har förmodligen sett lite bilder från dom senaste dagarna, eftersom det inte kräver lika mycket ansträngning för mig att uppdatera där. Mina dagar har ungefär bestått utav jobb, sömn, jobb, mat, sömn, dusch, jobb. I söndags åkte jag in på min lediga dag för att göra ett event, i måndags gjorde jag 14 timmar non stop, igår gjorde jag 11 timmar kontrakt och idag gjorde jag 10 timmar event och organisering. Trött tjej. Två dagar till semester. Kämpa på. Puss!

CELEBRATING PROMOTION.

Kategori: Allmänt

Hej vänner! Efter en heldag i solen igår, som för övrigt resulterade i en väldigt bränd mage, så var det dags för las chicas att snöra på dansskorna. Efter en skål i "champagne" för framgång på jobbet så var festen igång. Natten bjöd på många timmar svettigt dansgolv med grym musik och grymma moves. Klockan 5 kom vi hem och åt nattmat samtidigt som vi skrattade så vi fick ont i magen. Me encanta mis chicas espanolas! (fin himmel 5.15)