jgradde

SWEDISH GOODIES AT IKEA.

Kategori: Londonlivet


Har haft en superbra ledig tisdag. Började med två timmar på Starbucks med Emma. Sen fick vi (eller jag) ett infall att åka till IKEA och se om dom hade julmust - sagt och gjort. Tror vi spenderade närmare tre timmar, strosade runt bland doftljus, vaser, korgar, julpynt, mat, glögg och julmust såklart. Fick även med mig pyttipanna, kanelbullar, flädersaft och lite julsaker hem. Som ett självklart avslut åt vi kvällsmat i IKEA-restaurangen för nästan inga pengar alls. Nu ska jag ta ett varmt bad som ett perfekt avslut på den här dagen och sen krypa ner i sängen. Puss!

TODAY'S BOUQUET - PINK DUST.

Kategori: Blommor


God kväll. Idag har jag jobbat min näst sista dag på Temple. Förutom att göra klart alla måndagens kontrakt fick vi den här ordern för en Pink Dust för leverans idag, så jag gjorde buketten och mailade sen en bild på den till kunden - vilket var mycket uppskattat. Älskar hur en sån liten sak som tar en minut av min tid kan ge så mycket glädje för den som bestället buketten. Älskar även hur färgen på eklöven matchar perfekt med de rosa och lila tonerna i buketten. Ja, jag är en blomsternörd. Take it or leave it. Imorgon ska jag till Corinthia för att göra klart pappersarbetet från Oktober månad. Skoj? Inte direkt, men ett nödvändigt ont. Puss!

SATURDAY 27/10.

Kategori: Londonlivet


Efter att (ofrivilligt) ha jobbat 12 timmar igår, med ett antal motgångar och krångliga kunder, så köpte jag en pizza och en flaska vin för att deppa i soffan resten av kvällen. Men nej, Esperanza ville dansa, så vi möttes upp i Camden och skakade lite rumpa istället. Kylan har kommit till London så nu är det vinterjacka som gäller, hade till och med handskar på mig igår. Hur som helst, hade en kanonkväll ute och var inte hemma förräns tidig morgon. Därför har jag spenderat i princip hela dagen idag i sängen. Det enda riktigt produktiva jag gjort idag är att städat rummet. Kollade på X Factor (de tävlande bor på Corinthia), och såg blommor i Robbie Williams rum som ingen mindre än Mikaela gjort. Duktig och bra PR. Nu ska jag krypa ner med filt och dubbla täcken. Puss!
 

FRIDAY'S EVENT.

Kategori: Blommor


Vet helt ärligt inte vad för slags party det var, men jag skulle tippa på att det var för någons födelsedag. 10 stora bollar och 18 små höll mig sysselsatt hela dagen i Onsdags, och hela Fredag morgon. Andy hjälpte mig att leverera eventet vilket var himla tur, för dom där stora bollarna är väldigt tunga. Det blev i alla fall väldigt bra, tycker att bollarna passar perfekt med resten av dekorationerna och kunden var supernöjd så alla är glada!

THREE BOUQUETS.

Kategori: Blommor


Hej. Äntligen lite blommor, som jag tror inte varit på bloggen tidigare. Håller på att säkerhetskopierar alla mina filer från datorn till min nya externa hårddisk, som jag till slut tagit mig tid att köpa. Jag investerade även i ett par nya svarta byxor och ett par nya svarta skor. Hur deprimerande det än låter så kommer jag inom den närmaste framtiden mest köpa svarta kläder, behöver i princip bygga upp en ny liten "jobbgarderob". Byta ut dom svarta varma kläderna som behövdes på Temple, till svarta eleganta kläder som behövs på Corinthia. Idag har jag spenderat precis hela långa dagen med att göra oasisbollar till ett event på fredag. Efter det tog jag en öl på våran klassiska after work pub med Cristian och Federico, mina nyfunna Italienska vänner. Imorn ska jag till Corinthia, ha möte med Laura från deras eventsteam och sen försöka organisera vad som behövs för eventen som går av stapeln dom närmsta veckorna. Godnatt!

GIRLS ALOUD ARE BACK (IN TOWN).

Kategori: Londonlivet

Hej och godkväll! Framför datorn sitter en trött tjej efter sju dagars jobb på raken. Har äntligen en ledig dag imorgon, då jag ska försöka få lite saker uträttade. Vi får se hur mycket av min lista jag hinner pricka av, men jag tjuvstartade redan idag med att handla mat. I och med att jag på något smart sätt lyckades återställa min iPhone igår, så har jag inga nya bilder att dela med mig av. Istället slänger jag upp en på Girls Aloud-tjejerna, som hade sin presskonferens på Corinthia häromdagen, där dom avslöjade att dom ska ut på turné igen. Såg dom tyvärr inte själv, men en av grabbarna på hotellet sa att Cheryl Cole var kortare än mig, och att hon var väldigt vacker även utan smink. Over and out!

ENJOY LIFE.

Kategori: Londonlivet

Hej! Är för tillfället hotelldirektör åt två hemlösa finingar som har blivit utslängda från sitt hus, Björn och Esperanza. Jag klagar inte, det är alltid trevligt med lite sällskap. Igår blev jag bjuden på rom från Venezuela och idag på körsbärsvin. Har för övrigt skapat mig själv ett kontor i vardagsrummet där jag spridit ut mina mappar, pärmar och papper. Innan jag förflyttas till Corinthia måste all information som finns i mitt huvud ner på papper, så jag slipper få en miljon telefonsamtal om dagen. Igår hade jag även ett möte med Spale för att få lite mer info om vad som kommer hända, det var ett bra möte - längtar tills den första november nu så jag och mitt team kan sätta igång! Det är allt jag har att säga för stunden. Godnatt!

I'M ALIVE.

Kategori:

Har fått klagomål från Sofie igen, och okej, hon har rätt. Jag är inte så rolig här för tillfället. Har haft en kanonvecka med Carmen på besök, blev inte några bilder tagna tyvärr. Hade sen en kanonhelg med partylördag och BBQ söndag. Är ledig idag så nu ska jag på dejt med Emma. Puss!

SATURDAY WITH MY FAMILY.

Kategori: Londonlivet


Några bilder från första dagen med familjen, blev inte så många tagna då jag glömde min kamera hemma men snodde lite från Petra och pappa. Hur som helst så mötte jag upp dom på hotellet och vi åkte tillsammans till Camden. Där traskade vi runt lite på marknaden, min telefon blev snodd så jag grät lite och sen stod vi i kö på T-Mobile i en halvtimme så jag kunde ringa och spärra den, sen åkte vi till Angel och åt middag på Le Mercury som Bobbys föräldrar rekommenderat. Det var vad vi hann med på lördagen. Nu måste jag sova, klockan står på 4.30 imorgon för att vara på plats på Corinthia 6.00 för att se hur rutinen ser ut på fredagmornar. Puss!

SNABB UPDATE.

Kategori: Allmänt

Familjen är här och jag har det jättebra. Har varit i Camden, bjudit mamma och syster på Afternoon Tea på Sketch, shoppat, gått på London Dungeon och ätit god mat. Mindre kul är att min telefon har blivit stulen så jag har fått krångla lite hit och dit med T-mobile, polisen och försäkringsbolaget. Imorn jobbar jag och sen åker vi till Elin & Pete för middag. Får se när det blir update nästa gång. Puss!