jgradde

FRIDAY'S EVENT - BALLROOM.

Kategori: Blommor


Superdupermegafint faktiskt, om jag får säga det själv! Men - det här eventet gav mig huvudvärk från Torsdag morgon ända tills sista vasen var på plats Fredag kväll. För det första kom inte bekräftelsen förrän sent Onsdag eftermiddag, så jag ägnade kvällen åt att organisera en chaufför som kunde ta mig till marknaden för att köpa 9 buntar grenar och miljontals (typ) dekorationer i rosa/lila. Eftersom alla redan hade alldeles för mycket att göra så slutade det med Lawrence i en BMW, kan inte mycket om bilar men jag vet i alla fall att det inte var en kombi. Hälften av grenarna fick vi trycka in i bagageutrymmet på bilen, och knyta fast luckan i nånting under som jag inte vet vad det kallas. Den andra hälften slog vi in så bra vi kunde i sopsäckar och tryckte in i baksätet. Så var bilen full. Då var det "bara" två fulla sopsäckar med dekorationer som skulle få plats. Dom fick bli utspridda lite här och där och tillslut packade vi ihop oss för att åka till Corinthia. 
 
Nästa huvudvärksattack kom när en av chaufförerna hade missförstått ordern "kom och hämta alla tomma vagnar och hinkar i lastkajen" och istället hämtade alla grenar och dekorationer. Tyckte att det var väldigt rent och tomt i lastkajen innan jag faktiskt insåg att allt jag hade köpt på marknaden på morgonen var borta. Så efter lite telefonsamtal med en panikslagen Jessica på linjen så kom mina grejer tillbaka. 
 
Fredag morgon hade jag organiserat för dom tre sista vaserna jag saknade för att få ihop 16 totalt att komma. Vid tolvtiden gick jag ner och hittade dom - men tadaaa, fel vaser! Inte mycket mer att göra då, jag fick använda dom ändå och jag tror inte att någon märkte skillnaden. Förutom detta så var hela jag täckt i glitter i Fredags kväll när jag gick hem, och jag är mer än trött på att surra fast julkulor på grenar. Men som sagt - slutresultatet blev ju inte så illa ändå...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: