jgradde

THIRD DAY WITH SIS, PART TWO.

Kategori: Allmänt

Så resten av dagen spenderade vi alltså på Westfield i Sheperds Bush. Bra shopping och god mat på Fire & Stone. Innan vi åkte hem till mig igen så tog vi Amanda på en promenad i Hyde Park så hon fick se den med, trots att vädret inte var det mysigaste. Idag har det vart tusen grejer att göra, och imorgon kommer det bli ännu värre. Jag kommer vara "manager" och styra över alla och svara alla tusen telefonsamtal och mail som kommer in. Ser inte direkt fram emot det, men jag vet att det är lärorikt och kommer se bra ut inför mina managers om jag gör det bra. Ställer klockan på 6.15 och säger godnatt!

THIRD DAY WITH SIS, PART ONE.

Kategori: Allmänt

Tredje och sista dagen åkte vi alltså till London Aquarium. Såg många fula och fina fiskar och hajar och sköldpaddor och krokodiler och grodor. Spenderade ungefär en och en halv timme därinne. När vi kom ut och det fortfarande regnade bestämde vi oss för att spendera resten av dagen på Westfield Shopping Centre i Sheperds Bush. Men först såklart lite turistkort framför Big Ben och London Eye för Amandas skull. Resten av bilderna kommer i nästa inlägg. Puss!

BACK TO WORK.

Kategori: Allmänt

Känns som att jag inte vart på jobbet på jättelänge, fast det egentligen bara är två dagar. Men hur som helst så var det skönt att komma tillbaka, har så underbara jobbarkompisar som får mig att skratta varje dag. Idag sa George till mig att jag har makt över solen, för dom här två dagarna jag har varit ledig har det regnat och stormat, och idag när jag kom tillbaka kom solen tillbaka. Han är för söt han. En timmes övertid hann jag med innan jag trött i benen stupade ner på bussätet. Har för andra gången sen Annfie åkte hem faktiskt lagat mat till mig själv. Två matlådor blev det med som ligger i frysen nu - perfekt. Nu ska jag ta en varm dusch och sen försöka läsa några sidor i Cosa Nostra. En hel helg med jobb väntar så jag ska nog försöka somna tidigt idag. Puss! (Kanske slänger upp bilderna från igår senare, sista dagen med Petra och Amanda.)

SECOND DAY WITH SIS PART TWO.

Kategori: Allmänt

Så vi åkte till Golders Green, gick in på the Refactory, och gick ut ungefär lika snabbt. Hade inte riktigt tänkt på att dom kanske visade Champions League, men det var fullsatt. Tillbaka på bussen till Willesden Green och in på en indisk restaurang. Var nog ett riktigt bra val dock för det var underbar mat, underbar service och underbar färskpressad passionsfruktjuice. Och tillsammans med notan fick man After Eight. Dit kommer jag nog återvända. Hursomhelst blev jag löjligt lycklig när jag kom hem och såg att Chelsea har slått ut Barca, hur grymt! (Förlåt mamma). Nu ska jag ta mig an Cosa Nostra (nån tjock bok om Sicilianska maffian) på engelska, känns lite tungt men i brist på andra böcker i huset är den mitt enda val. Imorn blir det London Aquarium. Puss!

SECOND DAY WITH SIS.

Kategori: Allmänt

Denna dagen började vi i Camden. Hann med några affärer och en fika innan studion öppnade klockan tolv och det var dags för tattoo. Kan säga att det var en något nervös syster som satt där och vänta på att få bli gaddad. Fortfarande skakig i benen gjorde vi sedan Camden Lock Market och lite annat smått och gott i Camden. Efter det åkte vi till Covent Garden, åt pasta på en mysig restaurang och gjorde ett besök på Bare Escentuals. Sen drog jag mig hemåt för en liten nap medans dom i detta nu tar en sväng till på Oxford Street. Ikväll blir det några öl på The Refactory i Golders Green, mys!

FIRST DAY WITH SIS.

Kategori: Allmänt

Hade en tidig morgon med Green run som vanligt, men tack vare den slutade jag jobbet redan två. Uppspelt som en liten barnunge åkte jag till Oxford Circus för att möta upp min kära syster och Amanda. Såå kul att se dom! Tog dom till Carnaby Street för Fisch & Chips på en pub, gick förbi Lillywhites för att köpa löpskor till Petra i storlek 34(!), åkte vidare till Harrods och luktade på Te. Hade vilopaus på deras hotellrum för att ladda upp med lite energi till Primark, som vi gjorde på en timme - bra jobbat. Efter det åkte vi till Fresco, mitt gamla jobb, och åt libanesiskt. Mycket bra dag och lite shopping unnade jag mig själv. Imorgon blir det Camden, tattoo och Covent Garden. Eventuellt Rebecca & Fiona på kvällen eller bara lite skönt häng någonstans. Puss!

ALELA DIANE - THE RIFLE.

Kategori: Allmänt

Har spenderat senaste timmen med att kolla igenom alla mina foton på facebook, vilket är en hel del. Har nästan skrattat högt för mig själv åt vissa kort. I detta nu är Petra och Amanda i London, förmodligen på väg till sitt hotell. Känns helt sjukt att det redan är den 22 april och att jag får träffa dom imorn. Nån mer som också är tillbaka i London är Gemma, min manager, som vart i Australien i tre veckor. Så förhoppningsvis får jag en stooor kram när jag kommer till jobbet imorn. Klockan står på 5, godnatt! (Rubriken är ett låttips)

AN ATTEMPT TO TIP THE SCALES.

Kategori: Allmänt

Den här kvällen spenderar jag och Marlene med att dricka Chai och spela upp livets låtar för varandra. Har precis spelat upp intervjun i An attempt to tip the scales med Bright Eyes för henne, och hon älskade den. Har också spelat upp lite Rebecca & Fiona eftersom dom tydligen spelar i London på tisdag, och lite First Aid Kit som tydligen har gjort en låt med Bright Eyes - hade ingen aning om detta. Nu lyssnar vi igenom några låtar på hennes apokalyps-playlist. Skön lördagkväll!

HEMEL HEMPSTEAD VISIT.

Kategori: Allmänt

Sitter i min säng med ett stort leende på läpparna när jag kollar igenom bilderna från idag. Vincent är den sötaste ungen som finns. "Oh dear!". Var alltså ute hos kusinen i Hemel Hempstead och hälsade på. Blev bjuden på tacopaj och fick mysa & leka med lillen. Och snart kommer det en till. Har än så länge inga mer planer för helgen, men det lär väl dyka upp något. Puss!

AFTER WORK.

Kategori: Allmänt

Skön dag på jobbet igen tack vare regnet. Var lite stressad dock för klockan var 9 när jag började med RAF's vaser, och helt plötsligt var klockan tre och jag hade inte kommit någonstans. Hade min första konsultation (vet inte ens om det heter så på svenska) med en brud idag också vilket var spännande. Sitta och smutta på capuccino och prata om brudbuketter är ju inte helt fel. Anyway, efter jobbet gick vi till en pub i Golders Green som var riktigt trevlig. På bild ser ni Emma äta en toast med myyycket ost. Hade en trevlig stund, pratade skit om vissa kollegor vi inte tycker om och arbetade ut en plan på hur vi ska få dom sparkade. Det var den dagen. Imorgon efter jobbet åker jag ut till Hemel Hempstead för att hälsa på Elin, Pete och lille Vincent - ska bli riktigt mysigt. Nu är det dags för mig att sova. Puss!

RAINY WEDNESDAY.

Kategori: Allmänt

Har varit en rätt lugn dag på jobbet. När det regnar har vi inte alls mycket kunder. Det innebär att man faktiskt hinner med det man ska göra. Så pubrundan var klar redan vid lunch, och vid fyratiden började Emma skrubba golvet i shopen. Redig tjej det där. Ikväll har jag fått agera packhjälp åt en lycklig kille som åker till Spanien imorgon. Tack mamma för att du har lärt mig packa bra. Det var väl ungefär det. Puss!

MONDAY, GIRLS NIGHT OUT.

Kategori: Allmänt

HYDRANGEA BOUQETS.

Kategori: Allmänt

Blev tyvärr ingen tid för bloggande igår. Spenderade quality time med mina fina svenskor som åkte hem inatt. Blev tvungen att springa upp och lägga mig emellan dom i sängen och gråta lite. Och sen var jag tvungen att gå upp klockan tre och kramas lite. Var lite trött idag på jobbet, men det var det värt. Tur att det var lugnt för en gångs skull. Ska laga lite mat nu till mig själv och sen ska jag försöka få upp lite bilder från gårdagen. Puss!

LASAGNEBILDER + LÖRDAGKVÄLL.

Kategori: Allmänt

Här har ni bilder på den helt underbara lasagnen vi blev bjudna på igår. Helt klart en tiopoängare, Björn imponerar! Efter middagen blev det fix & utgång. Denna gången hamnade vi på Ruby Blue, skakade lite rumpa, snabbstopp på Burger King och sen började den förfärliga resan hemåt. Tog väl ungefär en timme och mycket springande fram och tillbaka på höga klackar innan vi till slut satt på rätt buss. Bussresan i sig var också rätt spännande, träffade både trevliga människor och mindre trevliga. Men lyckligtvis är fyra tjejer ett bra nummer, och ingen trampar på oss. Idag har vi bara städat, ätit, kollat på film och slappat. Bra söndag. Puss!

LASAGNE A LA AUSTRIA.

Kategori: Allmänt

Njuter av att se en stilig karl stå vid spisen och laga mat till mig och Annfie. Riktigt imponerad måste jag säga över hur många saker han kan göra samtidigt. Ska bli spännande att se hur det smakar sen bara. Ikväll vankas det utgång, därför bjussar ja på en bild på Annfie och Valentino aka Jessica från deras utgång på gayklubb i måndags. Dissade en dejt idag klockan fyra med, hoppas bara han inte var mannen i mitt liv. Men lasagnen måste ju komma i första hand, så länge som vi väntat på den. Puss!

MOYSES STEVENS @ TEMPLE FORTUNE

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjukling så det blir inte så mycket nya roliga bilder. Därför bjussar jag på lite bilder från vårat Garden Centre som det såg ut för några veckor sen. Fullt med växter och träd, och för tillfället hade vi underbara körsbärskvistar för ett bröllop inne. På Maybury Gardens händer inte s mycket, har tillbringat dom tre senaste dagarna i soffan framför diverse filmer och tv-program. Ikväll blir det Sainbury's pizza, godis och film. Puss!

SJUKLING.

Kategori: Allmänt

Jaha, tji fick jag för att jag trodde jag hade klarat mig från Annfies sjuka. Fick åka hem från jobbet igår och ligga i soffan. Ringde min manager på kvällen och sa att jag nog inte kunde gå idag heller, och på grund av min fina sjuklingröst tyckte hon att det var en väldigt bra idé att stanna hemma. Hoppas verkligen jag mår bättre imorn för jag är redan trött på att ligga hemma. Nu har jag i alla fall bokat flyg hem i sommar, blir en vecka i juli där halva kommer spenderas i Landskrona och halva hemma i Hjo. Firar med lite bilder från förra året. Puss!

TUESDAY 10/04.

Kategori: Allmänt

Ja, som ni kanske ser har vi tillbringat några timmar på London Zoo idag. Mycket fina och fula djur. Tredje bilden är till dig mamma. Imorse mötte jag ett gäng partypeople i dörren på väg till jobbet, kändes lite sjukt att åka till jobbet samtidigt som dom kom hem från nattens bravader. Med tanke på det och min lilla förkylning så är jag en trött tjej idag. Men, min dator har vaknat till liv igen tack vare en ny laddare. Resten av kvällen blir det chill, och sen tidigt i säng. Puss!

MONDAY 09/04.

Kategori: Allmänt

Hej hå. Har haft slappaste dagen på länge idag. Det enda vi faktiskt har gjort är gått till Sainsburys och vart en snabbis på mitt jobb. Resten av dagen har tillbringats i sängen, vilket jag verkligen har behövt för jag är inte alls pigg nu. Vaknade upp med en dunderförkylning. Därför tänkte jag krypa ner igen nu, klockan står på 3.15. Mumma!

SUNDAY 08/04.

Kategori: Allmänt

Efter en helg som manager så är allt jag har att säga: pjuh. Rätt så utmattande. Igår valde jag mellan att åka hem och lägga mig i sängen och gråta hela kvällen för att jag var så trött eller att get wasted så att säga. Kan avslöja att det blev nummer två. Gjorde kanske denna dagen lite värre än vad den borde varit, men den var rätt illa ändå så det gjorde inte så stor skillnad. Nu sitter inte jag här och säger att jag är trött på mitt jobb eller att jag har tråkigt på mitt jobb, för så är inte fallet. Det är bara så sjukt mycket att göra att jag ibland känner för att äta, sova och leva där. Men, imorgon är jag ledig! Och om två veckor anländer min kära syster och Fina Amanda till London. Puss på det!

FRIDAY 06/04.

Kategori: Allmänt



Bröllop imorgon, blommor för sisådär £5000. Alltså över femtiotusen kronor, för att förtydliga. Idag sålde vi för övrigt för cirkus £4000, vilket jag också tycker är rätt sjukt när jag tidigare bara jobbat i en liten blomsterbutik i Skövde. När jag kom hem hade Annfie ordnat skattjakt till mig och Alice, och när vi slutligen kom fram till skatten efter att ha sprungit upp och ner och runt i hela huset så blev jag överlycklig - påskägg med nonstop. Precis vad jag tjatat om den senaste veckan att jag vill ha. Jobb hela helgen så idag blir det tidigt i säng igen. Puss!

THURSDAY 05/04.

Kategori: Allmänt



Hej, long time no seen. Min dator bestämde sig för att dö så nu får jag snika lite på Annfies. Idag kan man gå in på Skövde Nyheters hemsida och läsa en artikel om mitt liv i London. På första bilden här ser ni antalet ordrar som jag, Emma och Rachel (våran "receptionist") lyckades åstadkomma på två timmar. Fick jobba till halv åtta men damn, det kallar jag teamwork. Poppa lite Skrillex på hög nivå i högtalarna också så blir det helt plötsligt ganska roligt att jobba över. Imorgon blir det nog ännu en stressig dag. Puss!

TUESDAY 03/04.

Kategori: Allmänt

Tjejen med beslutsångest. Men nu har jag bestämt mig. Det blir ändrade planer igen. Jag ska inte flytta till Golders Green och betala £200 mer i månaden. Jag ska flytta ner en trappa och betala £45 mindre i månaden. Det känns bra. Då kan jag shoppa lite mer och äta lite godare, och fortfarande ha nära till jobbet. Men Bamse får flytta med mig ändå.

MONDAY 02/04.

Kategori: Allmänt

Det här är min nya sambo Bamse. Blev faktiskt väldigt lycklig när vi hittade Bamse i Björns garderob och när han var så snäll och skänkte Bamse till mig så jag slipper bo ensam. Detta betyder med andra ord att jag har hittat en hus i Golders Green som jag med 99 procents säkerhet ska flytta till. Där kommer jag få mitt eget rum men dela kök och tre badrum med fyra andra. Vi kommer ha en trädgård med gräs och utemöbler. Och jag kommer ha ett skrivbord, nattuksbord och tre garderober. Och en 1.20-säng. Det känns bra. Vi kommer trivas bra där, jag och Bamse. Idag jobbade jag från halv 5 till halv 1. Sen gick jag och Annfie till parken och sov lite. Och ikväll har vi druckit öl och spelat kort för imorgon är jag ledig. Puss!

SUNDAY 01/04.

Kategori: Allmänt

Hamnade på Brick Lane i jakt på Columbia Road Flower Market. Kom till slut fram till alla blommor och växter. Lycklig tjej efter blomsterköp. Glass i en park i närheten. Annfie flummar på tunnelbanan. Mina vackra blommor i IKEA-vasen på fönsterbrädet. Förutom detta har vi hunnit med två timmar på rygg i solen och långpromenad i Gladstone Park. Nu blir det en snabbdusch och hopp i säng, klockan står på 4 inatt. Puss!