jgradde

HYDE PARK EN MÅNDAGKVÄLL I MAJ.

Kategori: Allmänt

Behöver nog inte säga mer än så.

ESPAÑOLAS.

Kategori: Allmänt

Efter en underbar dag på jobbet (för att jag hade turen att kunna jobba utomhus med kontrakten), blev det igår kväll pubhäng och pubsväng. Vi började med lite mat i magen, jag åt världens godaste kycklingburgare med guacamole och sour cream. Sen blev det öl och dans till liveband. Idag har jag haft ännu en helt underbar dag. Ute i solen på baksidan hela dagen, med Marlene, hög musik och god mat. Ikväll fick jag en lära-sig-spanska-på-tre-månader-bok så nu finns det ingen återvändo. Tur att jag har fyra privatlärare. Puss!

23.05.12

Kategori: Allmänt

Onsdagen hann vi med en timme parkhäng efter jag slutat jobbet innan det var dags för mig att dra vidare på personalfest. Bowling, god mat och drinkar från bossen. Hade en mycket trevligt kväll, längst ner på bild har ni vårat grymma Temple Team. Nu ska jag lägga mig, halv 10 en fredag kväll. Men det har inte blivit så mycket sömn den senaste veckan så jag behöver det. Godnatt!

22.05.12

Kategori: Allmänt

Fredagkväll och jag är totalt utmattad. Därför tänker jag gå igenom dagarna med mina fina Sverigekompisar. I måndags var jag smart nog att glömma sätta i minneskortet i kameran (som vanligt). Men den eftermiddagen/kvällen spenderade vi i alla fall i Camden med mat, shopping och drinkar. Tisdagen som jag lyckades få ledig blev det 10 timmar shopping på Oxford Street och Regent Street. Var även inne hos Emma i Wholefoods och önskade lycka till. Lite blandade bilder från dagen, snart kommer även onsdagen. Puss!

BABY GIRL BOUQUETS.

Kategori: Allmänt

Får bli lite blombilder idag. När jag har lite mer energi så kommer jag lägga upp bilder från dom senaste dagarna då jag har haft Sverigebesök samt hunnit gå på personalfest. Här är det i alla fall överst en £200 bukett som Vivien gjort, en fransk kille på jobbet. Den andra buketten är en £100 som jag har gjort. Båda två till birth of baby girl. På tal om det så har kom det ett litet kusinbarn igår, välkommen till världen Carmen Lee Freeman. Puss!

TIPS & MINI VANDAS.

Kategori: Allmänt

Jobb 9-5. Fick min första dricks som florist idag. Och det var inte mindre än £20, vilket gör mig rätt så stolt. Kul att kunden var nöjd med vaserna. Och ännu roligare att jag kunde gå och köpa kakor så alla blev jätteglada. Bra söndag med andra ord!

FLOWER POWER.

Kategori: Allmänt

Och så lite mer blommor efter ännu ett klagomål. Jag tar för lite bilder på jobbet. Jag vet, ska försöka bättra mig. Idag var det en lugn lördag, jag måste säga det igen, en lugn lördag! Jösses, första gången det händer tror jag. Men det var skönt efter fyra timmars sömn. Valentino var lite förbannad för att vi pratade för högt klockan två inatt, så klockan sex imorse hämnades han på sitt sätt - genom att sätta på öronbedövande hög musik för att väcka hela huset. Ja, endast för att hämnas. Det är lite så han jobbar. Anyway, jag ska precis avrunda en lugn lördagkväll som bestått av soppa, te, fin musik, lite mer te och sällskap av Marlene. Godnatt! (Finaste hortensian jag någonsin sett på översta bilden, och imorn måste jag ta kort på en mini Vanda som vi fått in som bara är helt underbart fin).

FÖRLÅT PAPPSEN.

Kategori: Allmänt

Förstår att du blir orolig när det gått ungefär 70 timmar utan ett ord på bloggen. Men det kan betyda två saker. Antingen att jag ligger nerbäddad med feber och tycker synd om mig själv. Eller att jag faktiskt har ett liv utanför jobbet. Den här bloggtorkan har bestått av båda delar. Torsdagen spenderade jag i sängen, sov nog 90% av det dygnets timmar. På fredag var det back to work vilket gick förvånansvärt bra, men jag hade laddat upp med Berocca, Echinagardpiller och painkillers med koffein i. Så ja, jag klarade mig genom dagen, stannade för en drink på puben med några fina tjejer från jobbet, kom hem - och hamnade mitt i ett födelsedagsparty. Så jag sa, -fuck it! Jag bryr mig inte om att jag fortfarande är hängig, jag bryr mig inte om att jag ska upp och jobba imorgon klockan åtta. Jag missar inte min housemates birthday party. Så på med sminket, ner på hörnet för att köpa öl och en jägermeister i 27-årspresent, och fram med partyhumöret. Nu får ni bilder.
1. Nytt kontrakt
2. Fina Moyses Girls
3. Födelsedagsbarnet tar sin första jägershot
4. Brudar brudar brudar
5. Martynas rocking tattoo
6. Love is in the air
7. Festsällskap
8. Carlota & Jag

15.05.12

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att skriva idag eftersom jag i princip inte gjort någonting mer än att legat på soffan. Dom få saker jag faktiskt gjort har inte varit så mycket för min egen skull; tvättat Damians sängkläder och bäddat rent hans säng - och köpt mat åt Valentino som låg sjuk i soffan. Bra karma för mig idag. Imorn står klockan på 5.30 eftersom vi numera har en florist på schemat varje dag som kommer in tidigt och sorterar ut blommorna för Andy som kommer kl 7 och ska leverera allt till våra olika branches. Godnatt! På bild: ett kollage på ett temaarbete jag gjorde i tvåan.

YOUTH KNOWS NO PAIN.

Kategori: Allmänt

Det blev en rätt lugn dag för mig. Var som sagt iväg en sväng och köpte nytt puder på Bare Escentuals, men det är ungefär vad jag gjort idag (förutom jobb 6-2 då). Känner att jag håller på att bli sjuk igen vilket jag inte alls har tid med, så på min lediga dag imorgon ska jag göra så lite som möjligt. Dricka massa koppar te med honung och äta några clementiner eller nåt sånt. Lyssna på Lykke Li som även har förgyllt den här kvällen. Om en vecka (!) får jag finbesök från Sverige, bland annat mina två favoriter på bilden. Puss på det!

TDR VASE.

Kategori: Allmänt

Ännu en tidig måndag ute på londons gator. Här ser ni vad TDR fick för vaser den här veckan. Idag hade jag tänkt åka till Covent Garden och fylla på mitt sminkförråd lite, men först blir det nog en liten powernap. Puss!

1, 2, 3, 4, 5 - STRAWBERRY MOJITO.

Kategori: Allmänt

SHOPPING, SUN & DRINKS IN CAMDEN.

Kategori: Allmänt

Haft en av dom härligaste dagarna sen jag kom till london idag. Sol, shopping, Camden, mat vid kanalen, drinkar, musik, nutellacrepes - allt i underbart sällskap. Behövs inte sägas mer än så. Puss!

TEMPLE FORTUNE - ALL STAR TEAM.

Kategori: Allmänt

RAF & 40TH BIRTHDAY PARTY.

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort vaser till Royal Airforce Club, och lite av dom ser ni på de två understa bilderna, med hortensia, nejlikor och freesia. Efter det gjorde jag två dekorationer i oasis och en vas till en 40-årsfest imorgon, direktiven var funky och blått/lila. Så till dekorationerna använde jag lila hortensia, viburnum, agapanthus, black tie och björngräs. Till vasen blev det delphinium, callor och hortensia. Det var väl ungefär vad som hände på jobbet idag. Hade en bunt japaner där som kollade på några samples inför OS. Imorn blir jag hämtad klockan 7 så ikväll blir det tidigt i säng. Puss!

PUB RUN AND OLD PIC.

Kategori: Allmänt

Godkväll! Nu regnar det i London igen, men det gör mig inte så mycket när jag kan sitta i min säng och faktiskt njuta av ljudet av regn. Idag var jag själv på kontrakten, vilket betydde att jag spenderade hela dagen med att göra Pubrundan. Molucella, solrosor, anthurium, anastasior och callor skapade jag vackra vaser av idag. På bild får ni se något helt annat. Det är ett temaarbete från trean på gymnasiet som jag gjorde tillsammans med Emmy om jag inte minns helt fel. Uppgiften var att skriva om en valfri religion eller livsåskådning(?)och sedan skapa en typisk begravningsdekoration till densamma. Jag tror att vi gjorde denna dekoration till Humanismen som i princip inte har några typiska blommor eller dekorationer. Därför gjorde vi den vegetativ och naturlig, som att plocka in en del av rabatten. Nu ska jag krypa ner, puss!

I'LL PUT MY RUNNINGSHOES ON.

Kategori: Allmänt

Har återupptäckt en del av mitt liv som har varit spårlöst försvunnet i fyra månader. Tänkte gå ut på en promenad idag (för jag inte ville lura mig själv genom att säga att jag skulle ut och springa). Efter 30 minuters rask promenad kunde jag inte hålla mig längre, jag var bara tvungen att springa en bit. Och jag sprang ända hem, tro det eller ej. Var så fruktansvärt skönt att äntligen springa igen, kändes som att jag flög fram där på gatan i kvällssolen. Vet inte varför jag väntat så länge med detta. Förmodligen kommer jag inte kunna gå imorgon, men man måste ju börja någonstans. Annat duktigt (läs vuxet) jag gjort idag är: lagat mat till mig själv så det blev två matlådor i frysen, tvättat alla mina påslakan och örngott och bäddat rent, handtvättat mina innetofflor som jag råkade spilla rostigt vatten på. Har även hunnit ta mig en bra bit i Cosa Nostra. Det är underbart vad mycket man hinner med när man slutar jobbet två. Puss!

GREEN CONTRACT RUN.

Kategori: Allmänt

Uppifrån och ner. Harvey Nichols köpcenter, klädmärket Port 1961's avdelning, har en vas för £80. Nästa är H2S0 som är nåt slags kontor, dom har alltid en fishbowl med blommor inuti. TDR som är på tredje bilden har fyra konferensrum med vaser (ett av dom på bild), ett avlångt silverbord i hallen med tre vaser och en stor vas i receptionen. Nummer fyra med Stralitzia är Lombard Odier, någon slags privatbank som har en stor vas på det bordet på bild och en liten vas på ett soffbord i samma rum. På dom två följande bilderna med likadana buketter är det först Berry Bros, en gammal vinshop med antik inredning (som du skulle älska mamma) och nästa är från Pimco, också något slags kontor. Vasen framför den underbara utsikten (som man inte ser så bra på grund av motljuset) hör hemma på Trafalgar Asset Management. Vasen med dom underbara callorna finns på Cin Le Salle Management. Sist men inte minst har vi Artemis, något slags investment business, som spenderar £140 på en vas som står i ett hörn på toaletten. Visst, toaletten i sig är jävligt fräsch men jag förstår ändå inte riktigt meningen. Ber om ursäkt för ruskigt dålig bildkvalité, men smart som jag är lämnade jag ännu än gång minneskortet till kameran i datorn. Ska försöka få med mig det nästa vecka, då jag också ska försöka fota Phoenix House, Royal Marsden och Stephen Webster. Puss!

BANK HOLIDAY.

Kategori: Allmänt

Var rätt lugnt och skönt idag på jobbet trots att jag hade en del att göra med kontrakten. Fick göra om ett kontrakt som är det på första bilden. På dom andra två bilderna är det £100-buketter som Andrea har gjort. Imorgon blir det contract run och då kommer ni äntligen få se alla ställen jag åker till. Puss!

GO EAST.

Kategori: Allmänt

Blev en helkväll med Emma och två colombianer. Vi började hemma hos dom med några öl, fortsatte på vägen till klubben med en flaska champagne, och avslutade på The Dolphin med tequilashots. Hade sjukt roligt i alla fall, får nog röra mig österut lite oftare. Kom hem lagom tills solen gått upp och har sovit bort ungefär hela den här dagen. Tog mig i kragen och gick till Sainsburys innan dom hann stänga så nu är kylskåpet fullt igen inför veckan. Imorgon är det Bank Holiday så alla är lediga - förutom jag såklart. Puss!

QUICK STOP.

Kategori: Allmänt

Hej! Snabbstopp på bloggen. Blev inga bilder på jobbet idag men på tisdag är jag tvungen att ta bilder på alla ställen jag levererar vaser till för att vi ska skapa en pärm. Då kommer ni garanterat att få se alla ställen. Här får ni istället se min egna lilla pytt i panna med resterna i kylskåpet: potatis, zucchini, lök och ost. Nu åker jag till östra sidan av staden för att möta upp min gamla roommate Emma, puss!

GOOD MORNING 22.38.

Kategori: Allmänt

Jag skulle ju kunna låtsas att jag var duktig och tog kort på den här ordern idag på jobbet, men jag tänker inte ljuga. Jag tog inga kort idag heller, den här hittade jag i mappen från 2 mars, och jag kollade igenom alla inlägg sen dess för att se så jag inte redan lagt upp bilderna. Idag gjorde jag i alla fall vaser till Royal Airforce Club, lite ordrar för overnights och sorterade ut alla runsheets och labels för måndagskontrakten. Stjärna i kanten för det sista. Jag lyckades även slarva bort en order så förmodligen kommer någon ringa och klaga imorn på att deras blommor inte blivit levererade. Som tur är var inte mina managers lika stressade som mig över det. Jag höll på att bli galen och kommer förmodligen drömma mardrömmar om den där ordern imorn vilket jag den senaste tiden börjat göra när det är stressigt på jobbet. Idag gick jag hem och däckade i sängen, tänkte sova en timme men vaknade istället halv elva. Imorn kör jag 8-5, om jag nu är så lyckligt lottad så jag lyckas komma ifrån i tid för en gångs skull. Puss!

LUCKY ONES.

Kategori: Allmänt

Så länge jag fortsätter vara dålig på att ta kort, så får jag försöka gå igenom mina gamla mappar och hitta bilder jag inte visat än. Som till exempel dom här ranunklerna som jag personligen tycker är väldigt fula. Ser ut som ögonglober. Men i buketter blir dom ganska häftiga. Anyway. Har haft en bra dag på jobbet, trots en timmes övertid - igen. Har den galnaste managern i världen vilket är helt underbart, det går inte en dag utan att man skrattar så man får ont i magen. Speciellt när man är kvar efter stängning, det tenderar ofta att spåra ur lite då. Har inte så mycket mer att uppdatera om nu. Imorgon ska jag försöka ta lite bilder på RAF eller om det blir några buketter gjorda kanske. Nu ska jag plöja vidare i Cosa Nostra. Puss!

NEW HOUSEWIFE.

Kategori: Allmänt

Jag har fått en ny hemmafru. Eller i alla fall kock. Det är andra gången på tre dagar nu som jag får sitta vid bordet och se Damian laga mat till mig. Tyvärr så tog han inte av sig t-shirten när jag bad honom, men jag ska se till att han gör det nästa gång så jag har nåt att titta på. Idag fick han dock lite hjälp tillbaka för jag vek alla hans kläder och la in i garderoben - tack mamma för att du lärt mig vika kläder så bra. Nu ska jag sova och ladda för jobb imorgon. Puss!

PRIMADONNA GIRL.

Kategori: Allmänt

Hemskt dålig uppdatering - check. Dålig på att ta bilder - check. Njuter av londonlivet - check. Har haft en helt sinnessjukt stressig helg. I lördags jobbade jag tolv timmar istället för nio och i söndags jobbade jag nio timmar istället för sju. Det underbaraste av allt är att dom jag jobbat med i helgen tycker att man går hem när man slutar på schemat, vilket gör att jag står där själv en lördagkväll klockan åtta och försöker göra färdigt det som behövs göras. Men det visar ju bara vem det är som tar sitt jobb på allvar och vem som står på tur i kön att bli manager. Har man lite tur som jag så kliver ägaren av företaget in sisådär kvart i åtta och ser mig stå där. Frågar om jag tänker stanna i london och om jag har ambitioner att bli manager. Känns rätt bra. Nu ska jag njuta lite av solen på min lediga dag. Puss!